Štampa na Šoljama

Elite Print - Štampa na Šoljama

Štampa na Šoljama

Znate ono čuveno: “sitnice čine život”… Ulepšajte sebi idragim osobama jutro, početak novog dana, podneva, večeri… Ili iznenadite dragu osobu jedinstvenim poklonom koji će je zasigurno obradovati, a pritom i svakodnevno podsećati na Vas i pažnju koju ste joj posvetili.. Foto šolje su idealan poklon, tako jednostavan, a tako veličanstven…

Pored toga što su originalan i prelep poklon, gest pažnje… Štampane šolje su jedan od vodećih promotivnih proizvoda. U svakodnevnoj su upotrebi pa je na taj način Vaša reklama svaodnevno prisutna Vašim dragim klijentima, kupcima, mušterijama… Kako Vama, tako i Vi njima!

U ponudi imamo više oblika i vrsti šolja. To su bele keramičke šolje, magične šolje, krigle, termose, šoljice za kafu, itd.. Ispod možete videti celokupnu ponudu asortimana koji imamo na raspolaganju za štampu. Ponuda ispod uslovljava naručivanje minimum 10 šolja od modela koji Vam se dopada.

Foto Šolje

Magične šolje se za razliku od klasičnih razlikuju u tome što se odštampana slika ne vidi dok se u nju ne sipa topla tečnost. Tek nakon ispunjenosti toplom tečnošću slika se pojavljuje i to predstavlja njihovu “magičnost”, uglavnom prelepo iznenadjenje za dragu osobu.

Stampa na šoljama, kriglama, termosima…
Ceo proces štampe na šoljama traje oko 15ak minuta, a sve što je potrebno jeste da nam na email ili viber pošaljete željenu sliku i odlučite da li želite da šolju preuzmete kod nas ili da Vam je dostavimo kurirskom službom.

Celokupnu ponudu šolja iz našeg asortimana možete pogledati na klikom ovde.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Štampa na belim šoljama

Tiraž Cena
1-3 kom. 800 din/kom.
4-10 kom. 600 din/kom.
11-20 kom. 400 din/kom.
20+ kom. Dogovor

Štampa na magičnim šoljama

Tiraž Cena
1-5 kom. 900 din/kom.
6-10 kom. 750 din/kom.
11-20 kom. 500 din/kom.
20+ kom. Dogovor

* Za veće količine nas kontaktirajte jer cene znatno opadaju.
* Uslužno Vam možemo uraditi dizajn i pripremu za štampu.
* Poručivanje modela iz kataloga ispod je za min. 10+ šolja