Digitalna Štampa

Elite Print - Pozivnice

Pozivnice

Pogledajte veliku ponudu pozivnica za Vaš dan iz snova. Prvo obaveštenje Vašim gostima treba da bude svečano kao i što će biti i Vaša proslava….
Elite Print - Čestitke

Čestitke

Pogledajte veliki izbor čestitki koje radimo, materijale, dezene da li želite poslovne, dečije, porodične, ljubavne… Veličine su od 10×15 do americen – za koverte…
Elite Print - Kuponi

Kuponi

Kupon ili vaučer smo uvrstili u našu ponudu zbog sve veće popularnosti ovog promotivnog proizvoda. Njihova funkcija je da privuku kupce odnosto mušterije time što će gratis dobiti neki proizvod ili ostvariti popust.
Elite Print - Memorandumi

Memorandumi

Memorandum je list papira, najčešće A4 formata, na kojem se nalaze osnovni podaci Vašeg poduzeća. Pogledajte naše cene i tipove memoranduma koje radimo.
Elite Print - Deklaracije_hero

Deklaracije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, član 53, regulisano je da proizvodi namenjeni prometu moraju da imaju deklaraciju koja sadrži…

Cenovnici

Štampa cenovnika uglavnom se radi za kafiće ili male bife-e gde je nije veliki izbor artikala. Štampa cenovnika uglavnom se radi za kafiće ili male bife-e gde je nije veliki izbor artikala.

Jelovnici

Štampa i izrada jelovnika za vaš lokal može biti urađena na više načina i od različitih materijala. Prvo trebate definisati kakav jelovnik je adekvatan za Vaš ugostiteljski objekat.
Elite Print - NCR Blokovi

NCR Blokovi

NCR blokovi su preslikavajući blokovi koji se koriste u vidu otpremnica, prijemnica, potvrda, faktura, radnih naloga i svih dokumenata za koje je potrebno da ostane pisan preslikani trag u bloku.
Elite Print - Karte

Karte

Karte odnosno ulaznice štampamo za organizatore koncerata, žurki, izložbi, manifestacija ili bilo kog događaja ili dešavanja.
Elite Print - Štampa Knjiga

Štampa Knjiga

Knjige štampamo i koričimo najsavremenijim mašinama i tehnikama. Brzo i kvalitetno ćemo Vam odštampati i ukoričiti knjige po zahtevu, ukoričiti u tvrdi ili meki povez. Veliki izbor papira i materijala.

Koverte

Koverte štampamo u različitim veličinama i od različitih materijala. Kvalitetna koverta, lepo oslikana, ostaviće prvi lep utisak i ukazati na Vašu poslovnost Vašem klijentu ili poslovnom partneru po uručenju pošte.

Fascikle

Fascikle koje izrađujemo su visokokvalitetne i profesionalne sa mogućnošću štampe na spoljnoj strani ili i na spoljnoj i unutrašnjoj, a sa ciljem da što više prilagodimo Vašim potrebama i budžetu.
Elite Print - Katalozi_featured

Katalozi

Katalozi odnosno brošure su popularno i opšte primjenjivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupova proizvoda odnosno usluga..
Elite Print - Nalepnice

Nalepnice

Nalepnice su jedna od češćih grafičkih usluga koju radimo iz naše velike ponude usluga. Česti klijenti su nam proizvođači hrane i pića, kozmetičkih proizvoda, hemije itd.
Elite Print - Plakati_featured

Plakati

Bilo da promovišete koncert, izložbu, party ili želite da istaknete obaveštenje, najavu ili poziv, najbolje sredstvo su upravo plakati. Pogledajte kako mi radimo plakate.
Elite Print - Vizit Karte_featured

Vizit Karte

Pogledajte naše vizitkarte, pogledajte cene i sve što vas interesuje. Obavezno pogledajte modele vizitkarti, od kojih možete gratis odabrati bilo koji dizajn i iskoristiti za Vašu vizitkartu!
Elite Print - Flajeri_featured

Flajeri

Pogledajte kako mi radimo flajere. Pogledajte veličine i uporedite cene. Ne zaboravite, dovoljno je da Vam barem 10% urađenih flajera donesu posao, i pokrićete trošak njihove izrade, plus ćete biti na dobitku..