Promo Materijali

Elite Print - Promo Pultevi

Promo Pultovi

Promo pultovi predstavljaju siroko zastupljeno resenje za mobilne promocije, promocije u marketima, za promocije na otvorenom i zatvorenom prostoru. Pored izrade samog pulta, nudimo Vam uslugu kompletnog brendinga , kao i dizajniranja istog ukoliko nemate sopstveno grafičko rešenje
Elite Print - Digitalni Vez

Digitalni Vez

Izrada digitalnog veza na Vašim i našim tekstilnim proizvodima. Učinite Vašu majicu, uniformu, košulju ili drugi tekstilni predmet, luksuznom sitnicom koja odaje Vašu profesionalnost i posvećenost svakom detalju u Vašem poslovanju..
Elite Print - Štampa Transparenata

Štampa Transparenata

Izrada i štampa transparenata. Transparenti odnosno transparente izradjujemo po Vasoj zelji, i dimenziji. Ukoliko ne posedujete dizajn, isti ćemo izraditi za Vas.
Elite Print - Akreditacije

Akreditacije

Izrada i štampa ID programa. Akreditacije i oprema za akreditovanje. Pogledajte celokupan program za akreditovanje koji imamo u pondi.
Elite Print - Reklamni Blokčići

Reklamni Blokčići

Reklamne blokčiće izrađujemo brzo, kvalitetno i povoljno. Blokčiće izrađujemo od tvrdih korica, sa metalnom spiralom i štampom logoa ili željenog dizajna na koricama i unutrašnjim stranama.
Elite Print - Olovke

Olovke

Štampa na Vašim ili našim olovkama. Tehnika štampe: tampon štampa i digitalna štampa. Pogledajte cene i modele olovaka koje nudimo.
Elite Print - Kalendari

Kalendari

Štampa novogodišnjih kalendara različitih tema i dizajna sa Vašim logom i potpisom firme. Veliki izbor modela: jednolisni, dvolisni, četvorolisni..
Elite Print - Kese

Kese

Promo kese za Vaš lokal i Vaš poseban proizvod.. Plastificirane kese na najkvalitetnijem 180 g foto papiru sa Vašim kompletnim brendingom Vrhunskog kvaliteta. Različite dimenzije i cene. Uklopite uz Vaš budžet.
Elite Print - Poster Ramovi

Poster Ramovi

Aluminijumski poster ramovi sa klik-klak sistemom za zamenu postera. Jednostrani i obostrani. U formatima od: A0, A1, A2, A3, A4, B1, B2.
Elite Print - Štampa Diskova

Štampa Diskova

Štampa na CD i DVD-evima i štampa omota (cover-a). Ono što nas izdvaja od drugih je što štampamo sa Epson Claria pigmentnim bojama na uljanoj bazi, što znači da će boje biti žive i dugovečne.
Elite Print - Majice

Štampa na Majicama

Majce štampamo po Vašoj narudžbi i želji. Možemo odštampati aplikacije na Vašim ili našim majicama. Polo, t-shirt, dečijim, muškim i ženskim.. Pogledajte izbor majici i cene štampe na majicama.
Elite Print - Štampa na Šoljama

Štampa na Šoljama

Stampa na soljama. Foto solje, krigle, stampa na belim soljama , stampa na magicnim soljama, magicne solje… Tehnika štampe: sublimaciona (neisperiva).
Elite Print - Photo Book

Photo Book

Stampa i izrada photo bookova. Izradite Vašu omiljenu foto knjigu i stvorite lepu uspomenu koja će se čuvati godinama , a ujedno može i biti prelep i originalan poklon za dragu osobu.
Elite Print - Fotografije_

Fotografije

Stampa fotografija. Izrada fotografija uslikanih telefonom, foto aparatom, sa facebook-a ili instagrama ili bilo kojim drugim uredjajem. Štampa poslednje generacije.