Štampa Diskova

Elite Print - Štampa Diskova

Štampa Diskova

Ukoliko planirate da reklamnu ili informativnu kampanju svoje firme, udruženja ili muzičku produkciju uz upotrebu digitalnih medija kao što su brendirani CD ili DVD na pravom ste mestu. Posedujemo tehnologiju i kreativni tim, koji Vam celokupan projekat može realizovati. A mediji i kvalitet štampe su na profesionalnom nivou.

Štampu na CD ili DVD medijima radimo na dva načina:

  • Direktna štampa na disku –  Direktnu štampu na diskovima radimo na foto štampačima poslednje generacije. Štampa se direkto na posebnim diskovima tzv. printabilnim diskovima koji su fabrički obrađeni i spremni za tu vrstu štampe. Claria Dye boje koje koristimo, garantuju dugovečnost štampe na Vašim diskovima. Rezolucija štampe je do neverovatnih 5700x1440dpi (tačaka po inču).
  • Transfer štampa na disku
    Transfer štampu radimo na laserskoj Xerox DC 242 mašini, na PVC nalepnicama koje se nahnadno kaširaju na disk. Štampa je na mat ili na sjajnim PVC nalepnicama u zavisnosti od Vašeg ukusa ili želje.

Razlika između ove dve vrste štampe je u tome što se direktna štampa na disku radi ink-jet tehnologiji, dok se transfer štampa radi na laserskim mašinama odnosno laserskoj tehnologiji. U kvalitetu i dugotrajnosti razlika ne postoji.

Kutije u ponudi: plastične tanke (slim box), plastične audio (prednja + zadnja korica se ubacuju), DVD box, digipack, kartonska i papirna koverta (džep)

Štampu na diskovima radimo vrlo brzo i efikasno. I jedne i druge mašine imaju veoma veliku rezoluciju štampe što znači da možemo da odštampamo i najzahtevniju grafiku bez gubitka u kvalitetu. U samom procesu štampe postoje provere i zaštitni segmenti pa možete da budete sigurni da ni jedan Vaš disk neće biti oštećen ma koliki tiraž uradili.

Elite Print - Štampa Diskova

Kako štampamo omote za kutije (cover pages)

Omote odnosno korice za kutije štampamo na Xerox Xerox 700 mašini za digitalnu štampu od neverovatnih 2400×2400 px (24 bit-a). Ovakva rezolucija (digitalne štampe) zadovoljava čak i najprofesionalnije zahteve. Kutije koje imamo u ponudi su: cd slim box, audio box, dvd box , digipack, cd džepove. U zavisnosti od tipa Vašeg projekta izaberite najbolje pakovanje za odštampane diskove.

Usluga narezivanja diskova

Narezivanje sadržaja na diskovima Vršimo kao prateću uslugu na produkcionim multi rezačima. Imamo veliki kapacitet za narezivanje diskova i rezače koji garantuju stabilan upis podataka, i kontrolere koji vrše proveru ispisa tako da ne postoji mogućnost oštećenja i gubitaka delova sadržaja.

Usluga dizajniranja korica i štampe diska

Ukoliko nemate dizajn koji želite da Vam se odštampa na diskovima i koricama, naši dizajneri će shodno Vašim željama i zahtevima napraviti idejno rešenje odnosno dizajn za Vas odnosno Vaše potrebe.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Štampa na CD/DVD (sa našim diskom)

Količina Cene
1-10 kom. 80 din/kom.
11-50 kom. 70 din/kom.
51-100 kom. 50 din/kom.
100+ kom. Dogovor

Štampa korica (prednja+ zadnja)

Količina Cene
1-10 kom. 60 din/kom.
11-50 kom. 35 din/kom.
51-100 kom. 25 din/kom.
100+ kom. Dogovor

Narezivanje diskova

Količina Cene
1-10 kom. 40 din/kom.
11-50 kom. 30 din/kom.
51-100 kom. 15 din/kom.
100+ kom. Dogovor

* Uslužno Vam možemo uraditi dizajn korica, brošure i štampe na disku.
* Kod nas možete poručiti kutije: slim, audi, dvd-box, cd koverte
* Za veće količine nas kontaktirajte jer cene znatno opadaju.