Kalendari

Kalendari

Pokonite svojim bližnjima lep dekorativni i ujedno promotivni poklon koji će ih podsećati na Vas i Vaše preduzeće tokom cele predstojeće godine.

Veliki izbor motiva kalendara koje imamo u ponudi zadovoljiće kako Vaš, tako i ukus Vaših poslovnih partnera, klijenata, saradnika i ostalih članova Vašeg okruženja.

Kalendari koje proizvodimo su:

  • Stoni kalendari
    Mini kalendari namenjeni za kancelarijski radni sto, vitrinu ili policu. Izradjujemo ih u dimenzijama 15,5 x 13 cm, povezani su metalnom spiralom u vrhu. Proizvodimo TRINAESTOLISNE stone kalendare. Podloga je 300 g karton sa mestom za generalije Vašeg preduzeća.
  • Zidni kalendari
    Kalendari namenjeni za kačenje na zid. Izradjujemo ih u formatu B3 sa dodatnim delom za štampu logotipa i podataka Vaše firme.. Povezani su metalnom spiralom u vrhu.Proizvodimo šestolisne i dvanaestolisne. Podloga je 300 g karton sa mestom za generalije Vašeg preduzeća..

Štampu kalendara radimo vrlo brzo i efikasno. Papir koji koristimo je 150-300 gramski sjajni i mat kunzdruck.

Štampa i izrada kalendara

Kalendari koje štampamo se dele na ekonomične i kvalitetnije (premijum). Zidne i stone. U ponudi imamo razne varijacije koje utiču na cenu (manje i veće formate, jednolisne i višelisne).

Odabir motiva iz naše ponude

U ponudi imamo široki asortiman prelepo dizajniranih kalendara rasporedjenih po kategorijama. Klikom ovde možete pogledati sve motive kalendara koje imamo u ponudi, njihovo stanje na lageru i cenu. Svaki kalendar ima poziciju u zaglavlju predvidjenu za doštampavanje logotipa i kontakt podataka Vašeg preduzeća.

Dizajn kalendara može biti po Vašoj želji!

Pored asortimana već izradjenih kalendara u našoj ponudi, nudimo Vam i uslugu dizajniranja, odnosno kreiranja kompletnog grafičkog rešenja kalendara po Vašem ukusu i želji. Možete izabrati dimenziju/format, broj listova, način spajanja (spirala ili lepljenje), upotrebiti Vaše fotografije i tekstove. Mogućnosti su neograničene!

Rokovi izrade variraju izmedju 1-3 radna dana. Naš dizajneri će Vam rado ukazati sugestiju ili preporuku modela i tehniku štampe u zavisnosti od Vaših želja i potreba kao i planiranog budžeta..

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Zidni B3 (4 lista)

Količina Cena
50 kom. 5000 din/kom.
100 kom. 8000 din/kom.
200 kom. 13000 din/kom.
200+ kom. Dogovor

Zidni B3 (7 lista)

Količina Cena
50 kom. 7500 din/kom.
100 kom. 13000 din/kom.
200 kom. 22000 din/kom.
200+ kom. Dogovor

Stoni B3 (13 lista)

Količina Cena
50 kom. 6000 din/kom.
100 kom. 12000 din/kom.
200 kom. 20000 din/kom.
200+ kom. Dogovor

CENE SU SA URAČUNATOM ŠTAMPOM ZAGLAVLJA PO VAŠOJ ŽELJI.
Za veće količine nas kontaktirajte jer cene znatno opadaju.