Kese

Kese

Ukoliko imate potrebu za štampom odnosno brendiranjem kesa bilo da su u pitanju luksuzne-ukrasne papirne ili plastične (butik kese i treger kese) imamo odlučnu ponudu za Vas.

Za štampu kesa koristimo tri tehnike štampe. To su: sito štampa, digitalna i ofset štampa. Papirne kese štampamo u digitalnoj i ofset tehnici (u zavisnosti od tiraža), dok PVC kese štampamo u sito tehnici. U ponudi imamo i još dosta sličnih proizvoda…

Papirne - luksuzne kese

Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (mat ili sjajni kunsdruk od 120, 150, 170 g), sa sjajnom ili mat plastifikacijom i duplim ojačanjem na spojevima. Ručke su pamučne i ima ih u više desetina boja.

Cegeri sa stampom - Brendiranje cegera

Pored luksuznih , papirnih i pvc tzv. butik kesa u ponudi imamo i poliesterske kese tzv. cegere . Cegere sa stampom tj stampu na cegerima odnosno brendiranje cegera preporučujemo za svaki vid delatnosti u kojoj za pakovanje proizvoda nije potreba za velikim luksuzom (proizvod nije vrhunskog luksuza), a pritom nivo proizvoda ne zadovoljava ni PVC butik kesa… Za brendirane cegere sa stampom se može slobodno reći da su izmedju luksuznih i butik kesa odabir koji je sredina izmedju jednih i drugih i sa kvalitetom a takodje i sa cenom.

PVC - butik kese - kese sa banana drškom

Proizvodnja ovih kesa se zasniva na sito štampi i brendiranju plastičnih kesa. U ponudi imamo veliki broj boja, kako samih kesa tako i boja za štampu (osim standardnih tu su i zlatna, srebrna, bela…)

Dizajn kesa, cegera ili bilo kog proizvoda koji naručite kod nas će Vam uraditi neko od naših školovanih dizajnera, a možete nam poslati i Vaše gotovo grafičo rešenje ukoliko posedujete isto . Za sva dodatna pitanja i sugestije stojimo Vam na raspolaganju. KONTAKT.

Celokupnu ponudu kesa i cegera iz našeg asortimana možete pogledati na klikom ovde.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge