Štampa na Majicama

Elite Print - Majice

Štampa na Majicama

Ukoliko imate potrebu za štampom majici (t-shirt, polo , bebi bodica, tregerica, uniformi, kosulja itd) kao poklon dragoj osobi, za svoje radnike ,ili za jednokratno dešavanje (manifestacije) imamo odlučnu ponudu za Vas.

Za štampu na majicama odnosno stampu majici koristimo razne tehnike štampe. To su: sublimaciona štampa, sito štampa , flex i flok štampa majci.. U zavisnosti od željenog tiraža, odnosno količine majici za štampu, kao i na osnovu samog izgleda aplikacije koju želite da Vam odštampamo, opredeljujemo se za najpogodniju i naravno najisplatljiviju tehniku štampe

Primeri majici u različitim tehnikama štampe

Sublimaciona štampa je najpovoljnija i najbrža tehnika stampe majici i predstavlja poslednju generaciju tehnike stampe na pamucnim i poliesterskim majicama: t- shirt , polo majicama (sa kragnom), decijim majicama dresovima, bebi bodicima, uniformama i ostalim tekstilnim proizvodima.

Štampa je postojana i jako dugotrajana. Koriste se specijalne sublimacione boje koje se posle štampe premazuju prajmerom koji se nakon presovanja na majicu pod visokom temperaturom sjedinjuje sa bojama i postaje kao nežni gumeni sloj koji ima svojstvo da štiti boje od izbledljivanja prilikom pranja . Uvek preporučujemo sublimacionu štampu ukoliko klijent nema specijalnih potreba kao što je zlatna, srebrna, sedefasta tekstura i ostali vidovi imitacija raznih materijala. Prednost sublimacione štampe je: brza izrada, neispirivost boja nakon više pranja, jaka postojanost boja.

Celokupnu ponudu majici iz našeg asortimana možete pogledati na klikom ovde

Elite Print - Majice

Štampa na Majicama - Tehnike

Sito štampa na majicama je takodje dugotrajno rešenje štampe, ali je sam proces štampe složen i ne isplati se za male tiraže. Štampa se vrši iz četiri osnovne boje i za svaku boju se otvara poseban kliše- sito koji ima svoju fiksnu cenu. Štampa na sito tehnici se ne isplati za tiraže manje od 30 komada. Preporučuje se kod zahtevnijih aplikacija kao što su imitacija zlatne ,srebrne, sedefaste, bronzane i ostalih tekstura.. Prednost je postojanost i neispirivost boja pri pranju i znatna isplatljivost pri ogromnim tiražima ( 200+) , mana duži rok izrade i neisplatljivost izrade u manjim serijama zbog fiksnih startnih troškova izrade sita…

Flex štampa majici je takođe dugotrajno rešenje štampe aplikacija na majicama. Proces se vrši tako što se aplikacija odštampa u ink-jet tehnici na flex foliji ili se odabere folija u željenoj boji i zatim uz pomoć termo prese prenese na majicu. Pod rukom se oseća blago gumenasta tekstura .Štampa se može katovati odnosno obrezivati po rubovima kako bi se izbegla pozadinska belina aplikacije kao i pri ispisivanju teksta na majici. Preporučuje se za zahtevnije aplikacije i posebne potrebe.

Flok štampa na majicama je slična tehnika kao i flex s tim što aplikacija pod rukom deluje kao “pufnasta”, a ne glatka tj gumenasta kao na flex printu. Takodje se može opsecati masinski (katovati) ukoliko je potrebno otkloniti beline sa aplikacije ili ispisati tekst. Koristi se uglavnom za ispis natpisa ili logo-a u jednoj ili više boja. Preporučije se za zahtevnije aplikacije.

Rok izrade majici je 1-3 radna dan, nekada čak i u toku radnog vremena u zavisnosti od zauzetosti pogona. Uvek preporučujemo da se konsultujete sa nama i dostavite aplikaciju na pragled kako bismo Vam preporučili najbolju i najisplatljiviju tehniku štampe za Vašu potrebu. Dizajn i pripremu za štampu ukoliko ne posedujete kao i i svaki vid korekcije aplikacije Vam može uraditi neko od naših dizajnera.

U ponudi koristimo pamučne majice domaćih i turskih proizvodjača, u svim veličinama. Majice su podeljene na muške i (strukirane) ženske. Klasične i polo majice (sa kragnom), dečije, dresove , bebi bodice , tregerice i uniforme.

Celokupnu ponudu majici iz našeg asortimana možete pogledati na klikom ovde.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Subli stampa - naša majica (100% pamuk)

Količina Bele i svetle majice Crne i tamne majice
1-2 kom. 1000 din/kom. 1500 din/kom.
3-5 kom. 800 din/kom. 1000 din/kom.
6-10 kom. 750 din/kom. 800 din/kom.
20+ kom. Dogovor 900 din/kom.

Sito štampa - naša majica (100% pamuk)

Količina 1 boja 2 boje Full color
10-20 kom. 650 din/kom. 750 din/kom. 850 din/kom.
21-50 kom. 550 din/kom. 600 din/kom. 650 din/kom.
50+ kom. Dogovor Dogovor Dogovor

Flex / Flok štampa - naša majica

Količina 1 boja (flok natpis) 2 boje (flok natpis) Full color (flex)
1-2 kom. 1400 din/kom. 1600 din/kom. 1800 din/kom.
3-5 kom. 1100 din/kom. 1200 din/kom. 1400 din/kom.
6-10 kom. 1000 din/kom. 1100 din/kom. 1200 din/kom.
10+ kom. Dogovor Dogovor Dogovor

Doplata za štampu na ledjima (drugoj strani) je 200 din / po majici.