Photo Book

Elite Print - Photo Book

Photo Book

Photobook je proizvod Elite Print studija. Savršen spoj umetničkog dizajna i Vaših fotografija, sačuvaće Vaše uspomene od zaborava na najlepši način. Napravite svoju foto priču ili memoare sa letovanja ili zimovanja. Mogućnosti su mnogobrojne…

Kako se izrađuje

Photobook se izrađuje od najkvalitetnijih materijala na tržištu, ukoričen tvrdim koricama!

Dimenzije: 25 x 17 cm.

Korice su tvrde i plastificirane sa oslikanom temom koju odaberete. Postoje i teme koje imaju mogućnost da na koricama bude Vaša fotografija. Možemo i celu koricu oslikati po Vašem izboru u smislu da nam pošaljete sliku koju biste voleli da bude preko cele korice. Predhodno je potrebno da se konsultujete sa našim dizajnerima da li je slika odgovarajućeg kvaliteta.

Unutrašnje stranice su od 200 gramskog premaznog mat (kunsdruck) papira vodećih proizvođača (mondi silc, kodak laser) koji garantuju da će Vaše fotografije biti pravo remek delo! Unutrašnje stranice će dizajnirati gratis naši dizajneri i stilizovati slike (zakositi, zaokružiti, zaobliti ivice…) kao na primerima tema.

Elite Print - Photo Book

Naručivanje od kuće

Dovoljno je da izaberete jednu od ponudjenih dizajniranih tema i klikom na “Pošalji slike” ikonicu (sa desne strane) pošaljete Vaše fotografije ili slike koje želite da Vam uradimo u smartbook-u.

Obavezno je da slike nazovete (rename) rednim brojevima po kojima želite da budu složene unutar smartbook-a. To znači da svaka slika treba da bude numerisana npr. 1, 2, 3, 4… Nemojte numerisati 01, 02, 03, 04… ili 001, 002, 003… Obavezno popunite i Vaše kontakt podatke.

Kada pošaljete slike na mail će Vam biti poslat izveštaj o pristiglim fajlovima. Bićete obavešteni kad bude izrađen. Preuzimanje vršite u našem lokalu, a možemo Vam poslati post-expresom na adresu ukoliko odaberete tu opciju pri naručivanju. Plaćanje je po preuzimanju, ili kao otkup – kuriru.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Photobook sa tvrdim koricama i temom po izboru

Tiraž Cena
1-50 kom. 2000 din.
51-100 kom. 2800 din.
101-150 kom. 5400 din.
151-200 kom. 6200 din.

* Ukoliko su slike lošeg kvaliteta,obrada i dorada u Photoshop-u se doplaćuje po dogovoru sa dizajnerom.