O Nama

Elite print je štamparija digitalne štampe specijalizovana za brzo, kvalitetno i povoljno pružanje grafičkih usluga svojim klijentima.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je profesionalan odnos prema našim klijentima, poštovanje dogovora i rokova, a posebno dobar odnos cene i kvaliteta koji pružamo.

Posedujemo najmodernije grafičke mašine koje redovno kalibrišemo, unapređujemo i održavamo, grafičke softvere koje takođe redovno unapređujemo prateći svetske inovacije i grafičke standarde, a sve sa ciljem da naši klijenti uvek budu zadovoljni i da im pružimo vrhunski kvalitet i ispunimo svaki zahtev u što kraćem vremenskom roku.

Posedujemo stručni tim školovanih grafičkih dizajnera koji prave kreativna grafička rešenja specijalizovana za sve naše proizvode. Vrlo brzo i lako realizujemo zamisao klijenta. Uvak smo spremni da na osnovu stečenog iskustva ukoliko je potrebno damo savet ili sugestiju pri donošenju oduka u dizajnerskom procesu.

Štampa na Platnu_4

Asortiman naših usluga je veliki i obuhvata sve segmente u štamparskoj delatnosti, a to su:

Grafički dizajn i priprema za štampu

Izrada grafičkog rešenja i priprema za produkciju

Digitalna tabačna štampa

Štampa promotivnih, reklamnih i dekorativnih materijala iz tabaka na kolor laserskim mašinama vodećih proizvođača: Xerox, Konica Minolta, Ricoh, Hewlett Packard. Materijali su: vizit karte, flajeri, plakati, katalozi, prospekti, brošure, kalendari, pozivnice, nalepnice..

Štampa velikih formata iz rolne

Štampa reklamnih i dekorativnih materijala iz rolne na solventnim i ink jet ploterima. Materijali su: tehnički crteži, foto tapete, štampa slika na platnu, foto posteri, roll-up baneri, PVC nalepnice..

Reklame

Svetleće reklame, A panoi, reklamne cerade, auto grafika, brendiranje izloga, brendiranje enterijera, 3d grafika, firmopis..

Promotivni materijali

Štampa Vašeg logo-a i podataka na promotivnim materijalima: olovke, upaljači, kalendari, kese, majce, ID kartice..

Foto usluge

Izrada fotografija, foto posteri, štampa i montaža foto tapeta, kaširanje na karton peni (art foam), štampa na slikarskom platnu (kanvasu) sa blind ramom ..

Štampa i koričenje radova

Usluge fotokopiranja

Fotokopiranje i umnožavanje crno blih i kolor materijala