Olovke

Štampa na Olovkama

Štampu na olovkama radimo u nekoliko štamparskih tehnika. Tehnike se biraju sa ciljem što veće isplatljivosti i postizanju odnosa cene-kvaliteta a pritom zadovoljenju Vaših potreba i budžeta na najbolji način.

Tehnike kojima štampamo olovke radimo su:

  • Tampon i sito štampa
    Pravi se kliše kojim se boja nanosi na olovku. Ovo su najpovoljniji vidovi štampe olovaka i koriste se najčešće kada se štampaju slova i neki manje zahtevni logoi. Uglavnom se koriste za štampu u jednoj eventualno dve boje i to u velikim serijama. Ne isplatljive su u manjim tirazima.
  • Direkna štampa na Flat-bed printerima
    Direktnu štampu olovaka radimo na tzv. Flat bed štampačima. Olovke se stavljaju u tacnu koju štampač uvlači i direktno nanosi boju na njih. Štampa je postojana i jako detaljna da se mogu izvući čak i najsitniji detalji i ispuniti prohtevi najzahtevnijih klijenata. Prednost ove štampe je što full kolor aplikacije se isplate raditi i na manjim i na većim tiražima.

Štampu na olovkana radimo vrlo brzo i efikasno. I jedne i druge tehnike imaju veoma dug vek postojanosti i štampa se ne skida lako.

Odabir olovaka

Olovke na kojima štampamo se dele na ekonomične i kvalitetnije- premijum varijante. U ponudi imamo plastične, metalne i reciklirane olovke. Klikom ovde ili sa desne strane možete otiči na stranicu ponude i videti sve olovke koje imamo u ponudi, njihovu šifru i cenu. Šifru zapamtite i ukoliko se odlučite za neku pošaljite nam kako bismo proverili dostupnost.

Rokovi izrade variraju izmedju 2 i 5 radnih dana. Naš dizajneri će Vam rado dati sugestiju ili preporuku modela i tehniku štampe u zavisnosti od Vaših želja i mogućnosti ili budžeta..

Celokupnu ponudu olovaka iz našeg asortimana možete pogledati na klikom ovde.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Direktna štampa na olovkama

Količina Cena
10-50 kom. 30 din/kom. + cena olovke
50-100 kom. 25 din/kom. + cena olovke
100-200 kom. 20 din/kom. + cena olovke
200+ kom. Dogovor

* Za veće količine nas kontaktirajte jel cene znatno opadaju.
CENE SE ODNOSE NA USLUGU ŠTAMPE. OLOVKE SE DOPLAĆUJU.