X Baneri

X Baneri

X baner je prenosivi aluminijumski reklamni pano sa mehanizmom za zatezanje platna. Koristi se za potrebe isticanja reklamnih poruka na sajmovima, izložbama, prezentacijama, kongresima, izlaganjima, predavnjima… Koristi se iskljucivo za unutrašnje (enterijerske) potrebe. Prednost X banera je što se uz pomoć jednostavnog mehanizma, sastavnih elemenata i torbice vrlo lako sklapa i prenosi. A jednom kupljeni mehanizam možete koristiti neograničeno – , a reklamnu poruku odnosno baner koji se razvlači, možete menjati po potrebi.

Kako se izrađuje X baner

X baner se izradjuje u dva koraka!

Prvi korak je grafički dizajn reklamne poruke koju želite da odštampamo na Vašem x baneru. To može biti rešenje koje već posedujete ili Vam možemo mi dizajnirati. Drugi korak je samo naručivanje.

Uputstvo za naručivanje

Ukoliko posedujete grafičko rešenje i odlučili ste da naručitex baner, sa desne strane se nalazi on-line porudžbenica kojim možete da nam pošaljete Vaše rešenje odnosno dizajn za štampu. Kliknite na link “Pošaljite nam dizajn” i odaberite opciu “Nešto drugo”. Popunite Vaše podatke i zakačite fajl. Nakon što dobijemo i pregledamo, kontaktiraćemo Vas da potvrdimo posao i rok isporuke. Dimenzija štampanog fajla treba da bude u dimenziji koju želite od ponudjenih. Npr 160 x 60 cm (širina x visina).

Ukoliko želite da poručite X baner kod nas, a nemate grafičko rešenje, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili oko dizajna i eventualno zakazali termin sa nekim od naših grafičkih dizajnera. Možete nas kontaktirati klikom ovde.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

X baneri

Dimenzije Cena
25 x 40 cm 15 €
60 x 160 cm (akcija) 25 €
100 x 200 cm 35 €
120 x 200 cm 45 €
U cenu je uključeno: mehanizam, štampa i torbica za transport.