Bilbordi

Elite Print - Bilbordi

Izrada Bilborda

Bilborde odnosno štampu velikih formata vršimo na izvanrednom solventnom ploteru Mimaki CJV-160. Radimo sa originalnim bojama koje daju izuzetan ton i jaku izdržljivost od izbledjivanja.

Format-dimenzija štampe je neograničena. Materijal na kojiem štampamo bilborde je blue-back papir mat ili sjajni (koristi se kada se bilbord postavlja na manje od 6 meseci) i PVC folija mat ili sjajna ( kada je potrebno da bilbord traje duže od 6 meseci).

Izrada konstrukcije bilborda i montaža

Montažu vršimo na već postojećoj konstrukciji ili Vam možemo ponuditi kompletnu izradu konstrukcije i grafičkog rešenja, kao i pomoći pravno vezano za dobijanje dozvole. Ukoliko je potrebno, predhodno se mora izvršiti demontaža starog bilborda, pa nahnadno nalepiti novu grafiku.

U zavisnosti od visine konstrukcije, monter se može popeti merdevinama, a ukoliko je veća visina u pitanju, onda montažu vrše monteri alpinisti. U zavisnosti od svih elemenata formira se cena montaže. Dodatno se doplaćuju putni troškovi ukoliko je montaža van teritorije Beograda.

Izdavanje bilborda i fasadnih reklama

U svojoj ponudi imamo i iznajmljivanje odnosno rentu bilborda i fasadnih reklama. Pozicije se nalaza na teritoriji Beograda na izuzetno prometnim lokacijama.

Najam se vrši na mesečnom nivou. Ovo je odličan vid promocije Vaše delatnosti, proizvoda ili usluge jer je Vaša reklama izložena ogromnoj preglednosti na dnevnom nivou.

Garancija i kvalitet

U zavisnosti od perioda zakupa bilborda, bira se materijal na kome se štampa grafika. Ukoliko je period trajanja grafike manji od 6 meseci štampa se vrši na tzv. blueback papiru. Za periode duže od 6 meseci preporučujemo štampu na PVC foliji. PVC folija je otporna na klimatske uticaje i bledenje boje pa grafika može izdržati neoštećena i više godina.

Garanciju dajemo do 2 godine na boje i oštećenje folije i do 5 godina na samu konstrukciju ako izradjujete kod nas.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Štampa na PVC foliji

Površina Cena
1-5 m² 12 €/m²
6-10 m² 10 €/m²
11-15 m² 9 €/m²
16-25 m² 8 €/m²
25+ m² 7 €/m²

Štampa na (blueback) papiru

Površina Cena
1-5 m² 7 €/m²
6-10 m² 6 €/m²
11-15 m² 5 €/m²
16-25 m² 4 €/m²
20+ m² 3 €/m²

Lepljenje i montiranje sa našim dolaskom – od 2-3 €/m² (opciono)