Rollup Baneri

Elite Print - Roll Up Baneri

Rollup Baneri

Roll-Up baner je prenosivi aluminijumski reklamni pano sa mehanizmom za samouvlačenje/izvlačenje. Koristi se za potrebe isticanja reklamnih poruka na sajmovima, izložbama, prezentacijama, kongresima, izlaganjima, predavnjima… Koristi se iskljucivo za unutrašnje (enterijerske) potrebe. Prednost roll-up banera je što se uz pomoć jednostavnog mehanizma, sastavnih elemenata i torbice vrlo lako sklapa i prenosi. A jednom kupljeni mehanizam možete koristiti neograničeno, a reklamnu poruku odnosno baner koji se razvlači, možete menjati po potrebi.

Kako se izrađuje?

Roll-up baner se izradjuje u dva koraka!

Prvi korak je grafički dizajn reklamne poruke koju želite da odštampamo na Vašem roll-up baneru. To može biti rešenje koje već posedujete ili Vam možemo mi dizajnirati. Drugi korak je samo naručivanje.

Uputstvo za naručivanje

Ukoliko posedujete grafičko rešenje i odlučili ste da naručite roll-up baner, sa desne strane se nalazi on-line porudžbenica kojim možete da nam pošaljete Vaše rešenje odnosno dizajn za štampu. Kliknite na link “Pošaljite nam dizajn” i odaberite opciu “Nešto drugo”. Popunite Vaše podatke i zakačite fajl. Nakon što dobijemo i pregledamo, kontaktiraćemo Vas da potvrdimo posao i rok isporuke. Dimenzija štampanog fajla treba da bude npr: 85 x 200 cm (širina x visina).

Ukoliko želite da poručite roll-up baner kod nas, a nemate grafičko rešenje, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili oko dizajna i eventualno zakazali termin sa nekim od naših grafičkih dizajnera. Možete nas kontaktirati klikom ovde.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Roll-up baneri

Dimenzije Cena
85 x 200 cm 5200 din.
100 x 200 cm 6000 din.
120 x 200 cm 8800 din.
150 x 200 cm 11200 din.
200 x 200 cm 17000 din.
240 x 200 cm 20000 din.

U cenu je uključeno: mehanizam, štampa i torbica za transport.