Cerade

PVC Cerade

Štampu cerada odnosno pvc banera vršimo na solventnom ploteru Mimaki cjv300 sa originalnim bojama koje ne blede na direktnoj izloženosti Suncu ni nakon više godina. Ovaj vid reklamiranja ostavlja impresivan utisak na okolinu, koja će Vašu reklamu primetiti i sa velike udaljenosti.

Ceradno platno koje koristimo je visoko kvalitetno i otporno na vetar i ostale atmosferske uticaje. Gramatura je 460 gr/m3.

Pored štampe cerada odnosno banera, vršimo i dorade kao što je ringličenje odnosno postavljanje metalnih prstenova po obodima koje služe za natezanje na konstrukciju na kojoj treba da bude postavljen baner-cerada. Cerada se može i ušrafiti direktno u podlogu. To se najčešće vrši na fasadama objekata.

Montaža

Montažu vršimo na već postojećoj, Vašoj konstrukciji ili Vam možemo ponuditi kompletnu izradu nove konstrukcije kao i izradu grafičkog rešenja. Ukoliko je potrebno, predhodno se mora izvršiti demontaža stare cerade.

U zavisnosti od visine konstrukcije, monter se može popeti merdevinama, a ukoliko je veća visina u pitanju, onda montažu vrše monteri alpinisti. U zavisnosti od svih elemenata formira se cena montaže. Dodatno se doplaćuju putni troškovi ukoliko je montaža van teritorije Beograda.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Štampa na PVC ceradi

Dimenzije Cena
1-2 m² 14 €/m²
3-5 m² 12 €/m²
6-15 m² 10 €/m²
15-20 m² 9 €/m²
20+ m² Dogovor

Montiranje cerade sa našim dolaskom od 2-3 eur/m2 (opciono)
Za cenu izrade noseće konstrukcije KONTAKTIRAJTE NAS