PVC Folija

PVC Folija

Štampa na PVC samolepljivoj foliji spada u okvir štampe velikih formata. Štampu vršimo u eko-solventnoj tehnici na ploterima Mimaki jv300. Folijom se brendiraju staklene površine izloga, reklamne table od leksana, foreksa, klirita i lima, zatim bilbordi, svetleće reklame kao i enterijer objekata – zidovi i nameštaj. Na PVC foliji se takodje štampaju i nalepnice – stikeri pravilnog i nepravilnog oblika.

Štampa na PVC foliji je otporna na UV uticaj kao i na atmosferske prilike (kišu i sneg). Garancija je 2 godine za outdoor i 5 godina za indoor upotrebu. Štampa se može vršiti na sjajnoj i mat foliji.

Postoji i mogućnost štampe nalepnica nepravilnog oblika. U tom slučaju se prvo vrši štampa zatim katovanje (mašinsko ricovanje) folije. U tom slučaju se može dobiti tiraž nalepnica nepravilnog oblika ili nalepnice za brendiranje izloga ili drugih površina takodje nepravilnog oblika.

Osim klasicne PVC folije za prozrsku grafiku se koristi i One-way vision folija ili prozorska grafika. To je takodje samolepljivi PVC materijal, ali je specijalno izrađen za aplikacije na prozorima.

Omogućava prodor svetlosti, kroz perforirane rupice i omogućava da iznutra vidite napolje dok se od spolja vidi samo odštampana reklama.

Montaža - lepljenje PVC folije

Montažu vršimo na svim materijalima – drvetu, staklu, leksanu, zidu, plastici, kliritu itd. Naši monteri dolaze do Vas i vrše montažu tj. brendiranje.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Štampa na PVC foliji

Dimenzije Cena
1-2 m² 14 €/m²
3-5 m² 12 €/m²
6-15 m² 10 €/m²
15-20 m² 9 €/m²
20+ m² Dogovor

Montiranje folije sa našim dolaskom od 2-5 eur /m2 (opciono).
Katovanje na nepravilan oblik 1-2 eur /m2