Auto Grafika

Elite Print - Auto Grafika

Auto Grafika

Auto grafika odnosno brendiranje vozila je štamparska delatnost koja se koristi u komercijalne i privatne svrhe. Brendiranje vozila se može izvršiti na svakom vozilu bilo da je to putnički automobil, motorcikl ili komercijalna vozila kao što su: kombi, pikap, ili kamion.

Zašto vrendirati vozilo?

  • Za jednokratan trošak dobijate pokretnu reklamu koja će trajati godinama.
  • Reklamirate se gde god da idete
  • Reklamirate firmu 24 h dnevno na različitim lokacijama

Za brendiranje automobila koristimo posebne vektorske skice vozila na kojima radimo brending, odnosno dizajn i pripremu za štampu. Proces se sastoji iz par koraka: dizajn, priprema za ptampu, štampa folije i zatim montaža – lepljneje.

Štampa grafike se vrši na foliji posebno namenjenoj za vozila karoseriju vozila. To je ultratanka a termostabilna i jako otporna folija, takozvana “cast” folija.

Prednost folije odnosno brendiranja vozila je ta da folija čuva farbu na vozilu. Pa nakon par godina ukoliko se odlučite za prodaju Vašeg vozila, farba će biti ista kao i dana kada je vozilo bilo izbrandirano.

Auto grafika može biti parcijalna i kompletna.

  • Parcijalna grafika se odnosi na štampu pojedinačnih delova vozila ili samo teksta i logoa na pojedinim delovima.
  • Kompletna auto grafika se odnosi na kommpletno brendiranje vozila. Kompletno brendiranje vozila može biti i “presvlačenje” odnosno prelepljivenje celog vozila u foliju odredjene boje ili štampanu foliju.

Postoji veliki izbor folija koje nisu namenjene za štampu već imaju odredjenu teksturu i boju. To mogu biti karbon folija, matirane jednobojne folije itd.

Komplatnu uslugu brendiranja vozila (dizajn, štampu i montažu) vrši naš tim. Ukoliko je u pitanju brendiranje komercijalnog vozila potrebno je da nam dostavite logo preduzeća i podatke koje želite da budu prikazani na vozilu. Za brendiranje privatnih vozila dovoljno je da imate ideju.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Kompletno brendiranje vozila (kvadrature)

Tip vozila Kvadratura
Punto, golf, clio.. 10 - 17 m²
Smart 8 - 12 m²
Pikapovi 12 - 20 m²
Kombi, džipovi 15 - 20 m²
Kamioni 25 - 35 m²

Brendiranje parcijalno (okvirno)

Brendiranje Cena
Vrata zadnja (par) 70 €
Vrata prednja+zadnja (par) 150 €
Hauba + krov 150 €
Gepek vrata 50 €
Zadnja (par) + gepek vrata 150 €

Brendiranje vozila “cast” foliom se kreće – 20-25 eur/m2