3D Slova

3D Slova

3D slova su popularan i moćan vid isticanja poslovnih informacija i prenosnik reklamnih poruka. Koriste se za spoljne i unutrašnje namene. 3d slova mogu biti:

  1. slova od stirodura ofarbana po Vašoj želji
  2. svetleća slova sa pozadinskim svetlom
  3. kombinovano

Izrađuju se u različitim dimenzijama i fontovima prema zahtevu kupaca.
Materijali koji se koriste u izradi 3D slova su: stirodur, foreks, aluminijum, pvc materijali, vinilno platno, fluo ili led rasveta.

Namena 3D slova?

Stirodur je materijal koji je našao primenu i u izradi trodimenzionalnih reklamnih natpisa i logotipa. Postupkom CNC obrade umogucnosti da smo da uradimo izuzetno efektne 3D ispise i logotipe. Iseceni stirodur se gletuje zatim visoko kvalitetnim bojama po panotn skali se farba uoriginalne kompanijske boje koje su Vam potrebne. Stirodur reklame se koriste za spoljašnje i unutrašnje obeležavanje objekata, sajmova, revija, poslovnih prostora itd.

Reklamna 3D slova i logotipi od stirodura, se izrađuju u najraznovrsnijim formama i veličinama i sto je cesto vrlo bitno kratkim rokovima isporuke.

Dizajn slova i logotipa se vrši u vektorskoj tehnici i to od postojećeg logotipa i fontova koje Vi kao klijent dostavite odnosno želite. Ukoliko nemate vektorsko rešenje, dovoljno je da nam dostavite slikovit fajl koji imate i mi ćemo ga vektorizovati.

Ukoliko nemate logo niti ideju za izradu, naš dizajn tim će Vam pomoći da Vašu želju odnosno zamisao sprovedemo u realnost. Predstavićemo Vam boje i tehnike koje koristimo pri izradi i prezentovati sve dizajnerske mogućnosti.

Naši monteri izlaze na teren da uzmu mere i nađu najbolja tehnička rešenja za montažu i izradu. Besplatno ćemo izaći na teren i posvetiti Vam pažnju, dati savete i pokazati primere drugih kako biste stvorili što bolju ideju za Vašu reklamnu poruku.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Cena se formira na osnovu kvadrature, debljine slova, boje slova.

Cena se formira na osnovu kvadrature, debljine slova, boje slova, vrste osvetljenja