A Tabla

Elite Print - A Table

A Tabla

A pano ili sendvic table proizvodimo od aluminijuma i plastike, brendiramo po Vašoj želji, a u ponudi imamo i takozvane piši briši table.

Sendvic tabla je proizvod koji se koristi u reklamne svrhe za dodatno obelzavanje prostora. Izuzetno je prakticna i od posebnog isticanja promo usluga (cenovnika za restorane, kursa kod menjacnica, akcijskih dnevnih ili nedeljnih ponuda).

A table su posebno mesto pronasle kod obelezavanja lokla koji se nalaze u tržnim centrima ili pasaž prostrima kao i ispred radnji u vidu reklamnih poruka. Popularno se zove i sendvic tabla zbog svog oblika i mogu biti aluminijumske u dimenzijama 50 x 70 cm + nožice (B2 format) ili plastične od forex-a 5 mm : 55 x 90 cm + nožice (A1 format).

Odlikuje ih laka zamena stampe koja se obicno radi na plakat papriu (table sa klik ramom i plastične sa izmenljivim uloškom), velika mobilnost, laka demontaza (staje u prtljaznik). Izuzetno su stabilne ilako se rebrendiraju po jednostavnom principu.

U ponudi imamo tri vrste sendvič tabli

  • Aluminijumske A table sa klik ramom, u dimenzijama 50 x 70 cm, i 100 x 70 cm i 60 x 84 cm. Odlikuje ih dugovečnost i povoljna zamena štampe jer se može ubaciti plakat štampan na papiru. Može se koristiti za spoljnu i uNtrašnju upotrebu.
  • Plastične A table , u dimenziji 55 x 90 cm . Odlikuje je vrlo povoljna cena, a brendiranje se vrši isključivo PVC folijom koja se lepi direkno na njenu površinu. Može se prelepljivati neograičeni broj puta.
  • Plastične A table sa izmenljivim uloskom, u dimenziji 55 x 90 cm . Odlikuje je vrlo povoljna cena. Obe stranice ove table imaju ugradjenu transparentnu zastitnu foliju za reklamni poster. Vašu reklamnu poruku , stampanu na papiru mozete lako da umetnete ispod zastitne folije.
  • Pisi-brisi sendvic table, u dimenzijama 50 x 70 cm, i 100 x 70 i 60 x 84 cm. Koriste se najčešće za kozmetičke salone, kafiće, restorane, frizerske salone i sl. Uglavnom gde se akcijske poude često menjaju. Može se pisati kredom ili removable markerom na obe strane.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

A Tabla

Plastična sendvic A tabla 55 x 90 cm Aluminijumska sendvic B2 50 x 70 cm Aluminijumska sendvic B1 70 x 100 cm
DVOSTRANA SENVDVIC TABLA (55x90 CM) - 45 eur DVOSTRANA KLIK KLAK B2 + POSTERI (50x70 cm) - 70 eur DVOSTRANA KLIK KLAK B1 + POSTERI (70x100 cm) - 90 eur

U cene je uključena i štampa i ubacivanje postera tj. brendiranje table.
Cena PIŠI BRIŠI table je dodatnih 30 eur na postojeće cene.