Nalepnice

Elite Print - Nalepnice

Nalepnice

Nalepnice su jedna od traženijih grafičkih usluga koju radimo iz naše velike ponude.

Česti klijenti su nam proizvođači hrane i pića, kozmetičkih proizvoda, elektronskih proizvoda, hemije itd. ali i klijenti koji nalepnice koriste kao vid oglašavanja lepeći ih na prometnim mestima gde mogu da ponude svoje usluge. To su najčešće servisne usluge tipa – servisi kompjutera, tepih servisi, promoteri koncerata i dogadjaja itd.

Nalepnice izradjujemo na digitalnim tabačnim štamparskim mašinama sa vrhunskim kvalitetom otiska.

Kada su potrebe za štampom vodootpornih nalepnica, otpornim na vremenske uslove,štampu radimo na PVC foliji i to na digitalnim mašinama koje štampaju iz rolne – ploterima.

U našem cenovniku nemamo formirane određene dimenzije nalepnica obzirom da iz iskustva sa klijentima znamo, da uglavnom svako ima potrebu za svojom dimenzijom nalepnica, koja je prilagođena njegovom proizvodu ili želji.

Tako smo mi formirali cene prema maksimalnoj dimenziji tabaka (papira) koji štampaju naše mašine, ili po kvadratnom metru ukoliko se radi o štampi na PVC foliji. Tako možete sami da iskalkulišete cenu štampe vaših nalepnica i to tako što izračunate koliko nalepnica staje na površinu našeg tabaka odnosno u kvadratnom metru i pogledate u našem cenovniku cenu za taj broj tabaka koliko ste izračunali.

Elite Print - Nalepnice

Izrada nalepnica

Dimenzija samolepljivog tabaka (papira) koji štampamo je 330×488 mm, a površina koja se štampa je 317 x 480 mm. To je samolepljivi masni papir takozvani muflon i u ponudi je mat i sjajna varijanta. U cenovniku sa desne strane je cena štampe po jednom tabaku i ona opada u odnosu na količinu. Možete sami izračunati koliko Vam je potrebno odštampati tabaka tako što izračunate koliko Vaših nalepnica može da stane na jedan tabak (papir). Ili nas kontaktirajte pa ćemo Vam izračunati mi.

Ukoliko želite štampu na PVC foliji, cenu formirate tako što izračunate koliko Vaših nalepnica staje u kvadratni metar (m2) folije i izračunate koliko kvadrata folije Vam je potrebno odštampati. U cenovniku sa desne strane su cene štampe po kvadratnom metru (m2). Možete nam poslati upit za dimenziju koju Vi želite, pa ćemo Vam mi izračunati kvadraturu i cenu.

Treća opcija je Print & Cut. To je opcija štampe nalepnica ukoliko imate potrebu za nepravilnim oblikom (kružne, ovalne, zvezdaste, trouglaste…) U ovoj varijanti se nalepnice prvo odštampaju, a zatim se koristi mašina (cutter) koja ih izricuje (zaseče) po ivici. Dobijate ih u rolni sa koje se vrlo jednostavno mogu odlepiti.

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu u svakom trenutku nas možete kontaktirati pa ćemo Vam dati predloge formata i cena, sa ciljem da Vam naša usluga bude što povoljnija.

Rok izrade nalepnica traje najviše jedan radni dan, obzirom da se štampa na digitalnim mašinama. Ukoliko je veći tiraž u pitanju, kontaktirajte nas i daćemo Vam tačan rok izrade.

Dizajn će Vam uraditi neki od naših školovanih dizajnera.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

Muflon pun kolor (samolepljiv papir ) 330x488mm

Tiraž Cena
1-10 tabaka 120 din/kom.
10-20 tabaka 100 din/kom.
20-50 tabaka 80 din/kom.
50-100 tabaka 70 din/kom.
100+ tabaka Dogovor

PVC folija (samolepljiva vodootporna folija) mat ili sjajna

Površina Cena
1-2 m² 1800 din.
3-5 m² 1700 din.
6-15 m² 1200 din.
15-20 m² 1000 din.
20+ m² Dogovor

Print & Cut (nalepnice nepravilnih oblika)

Površina Cena
1-2 m² 2100 din.
3-5 m² 1900 din.
6-10 m² 1400 din.
11-20 m² 1200 din.
20+ m² Dogovor