Jelovnici

Elite Print - Jelovnici_

Jelovnici za Restorane

Štampa i izrada jelovnika za vaš lokal može biti urađena na više načina i od različitih materijala. Prvo trebate definisati kakav jelovnik je adekvatan za Vaš ugostiteljski objekat:

  • Za brze hrane (fast food) ili kafić preporučujemo da to bude broširani plastificiran meni mekog poveza, zaheftan i nekoliko unutrašnih strana u zavisnosti koliko artikala imate u ponudi.
  • Ukoliko je restoran u pitanju, naša preporuka je da uradite tvrdo povezan jelovnik sa fatiranim koricama obloženim kožom ili ekokožom. Na kоrici zatim radimo blindruk- zlatotisak odnosno žig sa Vašim logom i natpisom po Vašoj želji ili zlatotisak. Druga varijanta je da korice budu, kao na primeru sa desne strane, ilustrovane dizajnom koji Vi želite. Unutrašnje strane mogu da budu plastificirane mat ili sjajno, ili od nekog reljefnog papira, sa mogućnošću da budu uslikana jela i odštampana, što Vašim gostima znatno olakšava odabir jela. Druga varijanta je da se ubace transparentni džepovi u koje se ubacuju strane jelovnika, koje se kasnije mogu zameniti novim ukoliko dodje do izmena cena ili artikala. Dizajn bi bio urađen u dogovoru sa našim dizajnerom po Vašoj želji.
  • Za picerije preporučujemo da jelovnik bude izradjen od ilustrovanih plastificiranih tvrdih ili mekih korica i unutrašnjim plastificiranim stranama sa slikama pica koje su u ponudi.

Koričenje jelovnika vršimo tvrdim povezom, a unutrašnje strane pričvršćene sa pocinkovanim nitnama. Nitne mogu biti imitacija zlata ili srebra.

Elite Print - Jelovnici

Izrada Jelovnika

Proces izrade jelovnika se sastoji iz tri dela i to:

  • Izrada klišea za zlatotisak na koricama. Kliše izradjujemo na CNC mašini kada nam pošaljete logo Vašeg lokala ili kada Vam mi uradimo dizajn logotipa.
  • Izrada dizajna unutrašnjih stranica i ukucavanje artikala (ova stavka je opciona jer deo klijenata štampaju i ubacuju sami svoju ponudu)
  • Izrada korica, utiskivanje logotipa i ubacivanje stranica.

Rok izrade jelovnika je 3-5 radnih dana i najviše zavisi od samog dizajna i zahtevnosti klijenta. Ukoliko Već posedujete logotip i imate zamisao kakav jelovnik želite, sve ide dosta brže.

Ispod možete videti primere jelovnika koje najčešće radimo. Ukoliko imate bilo kakvu nejasnoću ili dilemu, slobodno nas kontaktirajte.

Galerija Radova

Pogledajte ostale naše usluge

A4 tvrd povez

Tiraž Cena
1-10 kom. 1800 din/kom.
11-50 kom. 1600 din/kom.
51-100 kom. 1400 din/kom.

A4 mek povez

Tiraž Cena
1-10 kom. 800 din/kom.
11-50 kom. 600 din/kom.
51-100 kom. 450 din/kom.

Folderi za naplatu

Tiraž Cena
1-10 kom. 1350 din/kom.
11-50 kom. 1000 din/kom.
51-100 kom. 800 din/kom.

Prikazane cene su okvirne. Za dogovor oko dizajna, odabir materijala i sve
ostale detalje nas kontaktirajte da bi Vam napravili konkretnu ponudu.