Elite Print printing design ideas
Ljubićka 25, 11000 Beograd-Dušanovac
            Tel/fax: 011/ 397-46-14, Mob: 065/ 2358-432

Pogledajte ostale naše usluge:

Foto studio

Smartbook je nešto najnovije na našem tržištu! Kompaktan i praktičan mini photobook, patent je proizvod Elite print studija. Uživajte u svojim uspomenama, zadivite svoje prijatelje i zaboravite na stare fotoalbume...

Kako se izrađuje?

Smartbook se izrađuje od najkvalitetnijih materijala na tržištu!
Dimenzije: 11x16 cm
.

Korice se izradjuju od 300 gramskog sjajnog (glossy) ili reljefnog dizajniranog papira (sedefasti, zlatni, srebrni, beli linen, crni linen, imitacije mermera itd. ) koji prate ponuđene dizajne.

Unutrašnje stranice su od 150 g premaznog mat (kunsdruck) papira vodećih proizvođača (mondi silc, kodak laser) koji garantuju da će Vaše fotografije biti pravo remek delo! Unutrašnje stranice će dizajnirati gratis naši dizajneri i stilizovati slike (zakositi, zaokružiti, zaobliti ivice...) kao na primerima ispod.

Naručivanje od kuće

Dovoljno je da izaberete jednu od ponudjenih dizajniranih tema i klikom na "Pošalji slike" ikonicu (sa desne strane) pošaljete Vaše fotografije ili slike koje želite da Vam uradimo u smartbook-u. Obavezno je da slike nazovete (rename) rednim brojevima po kojima želite da budu složene unutar smartbook-a. To znači da svaka slika treba da bude numerisana npr. 1, 2, 3, 4... Nemojte numerisati 01, 02, 03, 04... ili 001, 002, 003... Obavezno popunite i Vaše kontakt podatke. Kada pošaljete slike na mail će Vam biti poslat izveštaj o pristiglim fajlovima. Bićete obavešteni kad bude izrađen. Preuzimanje vršite u našem lokalu, a možemo Vam poslati post-expresom na adresu ukoliko odaberete tu opciju pri naručivanju. Plaćanje je po preuzimanju, ili kao otkup - kuriru.

Vizitkarte u Vasem stilu... ...... ...... Vrhunski kvalitet, po vrhunskoj ceni... ...... ...... Vrhunski kvalitet, po vrhunskoj ceni... ...... ...... Vrhunski kvalitet, po vrhunskoj ceni...
Cenovnik vizitkarti

 


Smartbook sa:

32 fotografije - 900 din
64 fotografije - 1450 din

 

*Izmena ponuđenih tema i upis teksa unutar book-a se doplaćuje po dogovoru. *Obrada u Photoshop-u i retuširanje fotografija se može uslužno uraditi.
On-line narudzba Smartbook-a
On-line slanje fotografija

Kada otvorite aplikaciju, iz padajuceg menija odaberite opciju: Fotografije za izradu Smartbook-a, i sledite dalja uputstva.

Facebook drustveni dodatak
Iskoristite naše popuste!

Unesite Vašu e-mail adresu i dobijaćete svakog meseca obaveštenje o proizvodu ili usluzi koji su na akcijskom popustu tog meseca.

 

 

     Unesite Vaš e-mail:

Facebook drustveni dodatak
Izgled unutrašnjih strana

Ovako izgledaju unutrašnje strane. Na našem dizajneru je da odluči kako će koja slika da bude stilizovana (iskosi, zaobli ivice, zaokruži...)


Smart book

Unutrasnje strane

unutrasnje strane photobook

Unutrasnje strane smartbook

Unutrasnje strane smartbook-a

Smartbook zadnja

Elite Print

Matični broj: 62995246
Ž.R. 250-1120000505780-60

Požarevačka 25, Beograd
Telefon: 011 397 46 14
Mobilni: 065 2358 432
eliteprintstudio@gmail.com


Statistika

Vi posetilac broj:
Broj pregledanih stranica:
counter

Sviđa Vam se naš sajt?


Copyright © 2012 - Dušan Repajić - Elite print Beograd, Srbija - Sva prava zadržana. HTML & CSS